dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Kamperen aan het water

Opzoek naar een kampeerplek aan het water, of zelfs OP het water? De ideale combi is de Blokhutboot!
Overnacht in de natuur , elke dag een ander uitzicht dit is de de camper op het water! Je kunt de boot huren op een van onze vier locatie's De Bommelerwaard, De Biesbosch, De Linge en De gouden ham.
De Blokhutboot, de naam zegt het eigenlijk al, een blokhut op een boot. De Blokhutboot is geschikt voor jong en oud, en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden! U heeft geen vaarbewijs of andere papieren nodig en je krijgt uitgebreide instructie bij vertrek.De Blokhutboot is zo ingericht dat u met 4 tot 5 personen aan boord kunt verblijven en overnachten. Zo is er onder andere een tweepersoonsbed, een dubbele bank welke om te bouwen is tot 2 slaapplaatsen, een keuken en een aparte toiletruimte en een warme buitendouche. Onze Blokhutboten staan garant voor plezier met het hele gezin!Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!