GEEN VAARBEWIJS NODIG

4 VAARGEBIEDEN

MIDDEN IN DE NATUUR

DE MOOISTE ROUTES

Terug naar blog

Romantisch samen overnachten

14 februari 2023

Verras je geliefde met een bijzonder weekend

Het hoeft natuurlijk niet eens persé Valentijnsdag te zijn om je geliefde te verrassen met iets leuks. Romantisch met zijn tweetjes overnachten op een blokhutboot is ook leuk om te doen zonder dat er een bijzondere aanleiding voor is. De blokhutboot is compleet uitgerust om er een fijn weekend, midweek of week op door te brengen. 

Het grote tweepersoonsbed, de gezellige zitjes en de warme douche op het achterdek zorgen ervoor dat je geen moment van de boot af hoeft als je dat zou willen. Daarnaast zit er ook een keukentje in de blokhutboot, waarin je lekker samen kan kokkerellen. Vervelen zul je je niet zo snel doen, er is genoeg te zien. Zo zijn er bevers in de buurt, zwanen, genoeg vissen en andere dieren zoals Schotse Hooglanders. Misschien spot je zelfs een ijsvogeltje. 

romantische overnachting

Maak een kampvuur voor nog meer sfeer

In de ochtend word je wakker gemaakt door de eerste zonnestralen die door de gordijnen tevoorschijn komen. Hierna geniet je van een vers zelfgemaakt ontbijt op je eigen terras. Tijdens het ontbijten hoor je de vogels zingen en start je langzaam je dag. Wat gaan jullie vandaag doen? Samen ontspannen en een stukje varen, een hengel uitgooien, een kanotocht maken of dieren spotten? Niks moet, alles mag!

Dan is het avond, je gaat barbecuen en maakt daarna een knus kampvuurtje om lekker warm te blijven. Onder een dekentje geniet je samen van de prachtige zonsondergang. Voor je het weet is het tijd om het heerlijke grote bed op te zoeken, maar vergeet niet om eerst nog naar de stralende sterrenhemel te kijken!

Samen lekker een paar dagen ertussenuit?  Bekijk de beschikbaarheid:

Locaties

Selecteer een of meerdere locaties

Locaties
Startdatum

Kies je begin datum

Kies wanneer je wilt vertrekken

Vertekken is altijd op een vrijdag of een maandag. We verhuren per midweek, weekend of week.

Gewenste duur

Kies hoelang je wilt gaan

Kies je gewenste duur
Locaties

Selecteer een of meerdere locaties

Locaties
Startdatum

Kies je begin datum

Kies wanneer je wilt vertrekken

Vertekken is altijd op een vrijdag of een maandag. We verhuren per midweek, weekend of week.

Gewenste duur

Kies hoelang je wilt gaan

Kies je gewenste duur

Stel een vraag