GEEN VAARBEWIJS NODIG

4 VAARGEBIEDEN

MIDDEN IN DE NATUUR

DE MOOISTE ROUTES

Vissen met een blokhutboot

Vissen in het Nederlandse rivierengebied

Met een blokhutboot vaar je zelf naar de mooiste visplekken. Dat kan in 4 verschillende vaargebieden: de Bommelerwaard, de Biesbosch, de Linge en in De Gouden Ham. Je hebt er geen vaarbewijs voor nodig.


Aan boord van de blokhutboot heb je een ruim terras waar je heerlijk zit en je al je visspullen makkelijk kwijt kunt. Er is een uitgebreide keuken, een toilet met wastafel en zelfs een buitendouche. Slapen doe je op een comfortabel bed. Niet slecht voor een boot van slechts 8.5 meter lang!

Vissen kan varend of vanaf de boot, met behulp van de spudpalen leg je makkelijk aan op rustige strandjes. Hier kun je behalve vissen ook lekker zwemmen of in de avond een vuurtje maken en BBQ-en. De natuur was nog nooit zo dichtbij!

Op onze Blokhutboot Community kun je veel ervaringen, hotspots en tips vinden van andere vissers die zelf ooit met een blokhutboot op pad gingen. De leden beantwoorden graag je vragen over het vaargebied. Zoek op “vissen” of op vaargebied om alle post te vinden. Veel nuttige informatie vind je ook in onze special met tips voor sportvissers die je hieronder kunt aanvragen!

Special voor vissers

Blokhutboot nieuws en acties ontvangen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vissoorten

Het visbestand in de Nederlandse rivieren is in de voorbije jaren sterk toegenomen. Vandaag de dag zwemmen er vele soorten rond waaronder karper, blankvoorn, baars, snoekval, neerval en paling.

Locaties

Selecteer een of meerdere locaties

Locaties
Startdatum

Kies je begin datum

Kies wanneer je wilt vertrekken

Vertekken is altijd op een vrijdag of een maandag. We verhuren per midweek, weekend of week.

Gewenste duur

Kies hoelang je wilt gaan

Kies je gewenste duur

Stel een vraag