dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Boot verhuur in de Biesbosch

U wil een boot of sloep gaan huren in de Biesbosch? Bent u op zoek naar een unieke ervaring? Alleen of met meerdere personen? Wilt u overnachten op het water? Boek dan nu een Blokhutboot!
 

De Biesbosch

Nationaal park de Brabantse Biesbosch is misschien wel het mooiste waterrijke natuurgebied van Nederland! U beleeft hier de ultieme ervaring op het water. Hier vaart u lang de wilgenbossen en groene oevers. Geniet van de rust wanneer u vaart door kronkelende kreekjes. Wanneer je door de Biesbosch vaart ervaar je het pas echt. Dit is de perfecte plek voor natuurliefhebbers, hengelsporters en wandelfanaten. De Blokhutboot maakt deze ervaring helemaal compleet. U kunt namelijk overnachten in de Biesbosch op het water. Paaltjes in de grond en dan genieten van de unieke stilte en rust en van het gezang van de vele vogelsoorten die voorkomen in de Biesbosch. Als je van natuurschoon houd, wandelen of vissen houdt kom je met een blokhutboot in de Biesbosch zeker aan je trekken.
 
 
Bekijk de beschikbaarheid van de blokhutboten en reserveer direct!
 

De Blokhutboot

De Blokhutboot, de naam zegt het eigenlijk al, een blokhut op een boot. Dit geheel nieuwe concept is uniek in Nederland. Wij hebben reeds vier jaar een Blokhutboot in de verhuur en hebben voor het nieuwe seizoen nieuwe, verbeterde, Blokhutboten beschikbaar. De Blokhutboot is geschikt voor jong en oud, en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden! U heeft geen vaarbewijs of andere papieren nodig!


 

De inrichting van de boot

De Blokhutboot is zo ingericht dat u met 4 tot 5 personen aan boord kunt verblijven en overnachten. Zo is er onder andere een tweepersoonsbed, een dubbele bank welke om te bouwen is tot 2 slaapplaatsen, een keuken en een aparte toiletruimte. Onze Blokhutboten staan garant voor plezier met het hele gezin! Hier vindt u meer informatie over de uitrusting van de Blokhutboot.
 

Huurprijzen en beschikbaarheid

Hier vindt u meer informatie over de huurpijzen en hier vindt u de actuele beschikbaarheid. Blokhutboot is de plek om uw sloep of bootje te huren in de Biesbosch.
 

Reserveren

Wilt u ook heerlijk tot rust komen in de Biesbosch? Reserveer dan nu uw Blokhutboot!

Boot of sloep huren in de Biesbosch
 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!