GEEN VAARBEWIJS NODIG

4 VAARGEBIEDEN

MIDDEN IN DE NATUUR

DE MOOISTE ROUTES

Boot huren met overnachting in de Biesbosch

Locaties

Selecteer een of meerdere locaties

Locaties
Startdatum

Kies je begin datum

Kies wanneer je wilt vertrekken

Vertekken is altijd op een vrijdag of een maandag. We verhuren per midweek, weekend of week.

Gewenste duur

Kies hoelang je wilt gaan

Kies je gewenste duur

U wil een boot of sloep gaan huren in de Biesbosch? Bent u op zoek naar een unieke ervaring? Alleen of met meerdere personen? Wilt u overnachten op het water? Boek dan nu een Blokhutboot!

We bieden dit unieke concept aan op vier locaties: De Bommelerwaard, De Biesbosch, Het land van Maas en Waal en De Linge.

Overnachten op het water in de Biesbosch

Nationaal park de Brabantse Biesbosch is misschien wel het mooiste waterrijke natuurgebied van Nederland! U beleeft hier de ultieme ervaring op het water. Hier vaart u lang de wilgenbossen en groene oevers. Geniet van de rust wanneer u vaart door kronkelende kreekjes. Wanneer je door de Biesbosch vaart ervaar je het pas echt. Dit is de perfecte plek voor natuurliefhebbers, hengelsporters en wandelfanaten. De Blokhutboot maakt deze ervaring helemaal compleet.

U kunt namelijk overnachten in de Biesbosch op het water. Paaltjes in de grond en dan genieten van de unieke stilte en rust en van het gezang van de vele vogelsoorten die voorkomen in de Biesbosch. Als je van natuurschoon houd, wandelen of vissen houdt kom je met een blokhutboot in de Biesbosch zeker aan je trekken.

Varen op een Blokhutboot

De Blokhutboot, de naam zegt het eigenlijk al, een blokhut op een boot. Dit geheel nieuwe concept is uniek in Nederland. Wij hebben reeds vier jaar een Blokhutboot in de verhuur en hebben voor het nieuwe seizoen nieuwe, verbeterde, Blokhutboten beschikbaar. De Blokhutboot is geschikt voor jong en oud, en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden! U heeft geen vaarbewijs of andere papieren nodig!

De Blokhutboot is zo ingericht dat u met 4 tot 5 personen aan boord kunt verblijven en overnachten. Zo is er onder andere een tweepersoonsbed, een dubbele bank welke om te bouwen is tot 2 slaapplaatsen, een keuken en een aparte toiletruimte. Onze Blokhutboten staan garant voor plezier met het hele gezin! Hier vindt u meer informatie over de uitrusting van de Blokhutboot.

Praktische informatie

Boeken per periode

Je kunt de blokhutboot boeken voor een weekend, midweek of week. Je vertrekt en komt terug op maandag of vrijdag. Je krijgt vooraf per mail een tijdslot toegewezen waarin je kunt opstappen. Je mag altijd eerder terug komen bijvoorbeeld in het weekend op zondag, overleg dit even op de vertrekdag.

WEEKEND Vertrek: vrijdagmiddag Terug: maandag 10:00 uur

MIDWEEK Vertrek: maandagmiddag Terug: vrijdag 10:00 uur

WEEK Vertrek: ma. of vrij. middag Terug: vrij. of ma. 10:00 uur

Vaarbewijs niet nodig

De blokhutboot is geschikt voor jong en oud en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden. Nog nooit gevaren? Geen probleem! Voor vertrek leggen we je duidelijk uit hoe alles werkt en gaan we ook een rondje proefvaren.

Extra’s bijboeken

Geen zin om eigen beddengoed mee te nemen? Je kunt het per 2 personen ook toevoegen bij je boeking.

Huisdieren zijn toegestaan. Laat je huisdier ook genieten van de vrije natuur. Je kunt je hond of ander huisdier toevoegen bij je boeking.

Een kano krijg je standaard mee. Liever suppen? Boek dan een SUPboard bij.

Locaties

Selecteer een of meerdere locaties

Locaties
Startdatum

Kies je begin datum

Kies wanneer je wilt vertrekken

Vertekken is altijd op een vrijdag of een maandag. We verhuren per midweek, weekend of week.

Gewenste duur

Kies hoelang je wilt gaan

Kies je gewenste duur

Stel een vraag