GEEN VAARBEWIJS NODIG

4 VAARGEBIEDEN

MIDDEN IN DE NATUUR

DE MOOISTE ROUTES

Strandjes Lithse Ham

Aanmeren en genieten

De strandjes in De Bommelerwaard zijn een heerlijke plaats om aan te meren met de blokhutboot. Als je bij wat bomen gaat liggen profiteer je van de schaduw. Als je met de voorkant van de blokhutboot tegen de wind in aanmeert bij wat bomen en hoge struiken, lig je lekker uit de wind.

De mooiste strandjes in De Bommelerwaard vind je in De Lithse Ham. Dit recreatiegebied telt meerdere zandgaten en zit boordevol natuurlijk schoon. De Lithse Ham ligt op 15 minuten varen vanaf opstaplocatie Heerewaarden. Hier kun je perfect van boord om de bbqen of om te hout te sprokkelen en een kampvuur te maken. De strandjes zijn perfect om even te zwemmen, je loopt er makkelijk het water in. Kleine kinderen kunnen er lekker met zand spelen.

Je vindt hier verschillende dieren zoals ijsvogels en bevers en er lopen Schotse hooglanders vrij rond op de oevers. Met de kano of SUP peddel je langs de beverburcht op, doe dit in de ochtend of
avondschemer, dan heb je de meeste kans dat je een bever ziet.

Hou je er van om een hengeltje uit te gooien, met een vispas op zak mag je in de Lithse Ham ook vissen, de vele inhammen zorgen dat je veel mooie visstekken hebt. Baars, snoekbaars en snoek komt er veel voor, maar je hebt ook kans om een meerval te vangen.


Locaties

Selecteer een of meerdere locaties

Locaties
Startdatum

Kies je begin datum

Kies wanneer je wilt vertrekken

Vertekken is altijd op een vrijdag of een maandag. We verhuren per midweek, weekend of week.

Gewenste duur

Kies hoelang je wilt gaan

Kies je gewenste duur

Stel een vraag