dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Boot of sloep huren Bommelerwaard

U wil een boot of sloep gaan huren in de Bommelerwaard? Bent u op zoek naar een unieke ervaring? Alleen of met meerdere personen? Wilt u overnachten op het water? Boek dan nu een Blokhutboot!

De Blokhutboot, de naam zegt het eigenlijk al, een blokhut op een boot. Dit geheel nieuwe concept is uniek in Nederland. Wij hebben reeds vier jaar een Blokhutboot in de verhuur en hebben voor het seizoen van 2015 vijf nieuwe, verbeterde, Blokhutboten beschikbaar. De Blokhutboot is geschikt voor jong en oud, en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden! U heeft geen vaarbewijs of andere papieren nodig!

De Blokhutboot is zo ingericht dat u met 4 tot 5 personen aan boord kunt verblijven en overnachten. Zo is er onder andere een tweepersoonsbed, een dubbele bank welke om te bouwen is tot 2 slaapplaatsen, een keuken en een aparte toiletruimte. Onze Blokhutboten staan garant voor plezier met het hele gezin! Hier vindt u meer informatie over de uitrusting van de Blokhutboot.

Hier vindt u meer informatie over de huurpijzen en hier vindt u de actuele beschikbaarheid. Twijfel niet en boek nu uw Blokhutboot. De plaats voor boot en sloepverhuur in de regio Bommelerwaard.

Wilt u ook heerlijk tot rust komen in de Bommelerwaard? Reserveer dan nu uw Blokhutboot!

Boot of sloep huren Bommelerwaard
 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!