dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Hengelsport Zaltbommel is fan van Blokhutboot

« terug naar het overzicht
24 mei 2023
Hengelsport Zaltbommel is de grootste hengelsportwinkel in de regio. Met een ruim assortiment op voorraad bieden ze alles op het gebied van hengelsport voor karpervissen, witvissen, roofdieren, feedervissen, meervalvissen en forelvissen. Zo heb je meteen alles op zak voor de perfecte Blokhutboot visvakantie.

Blokhutboot visvakantie voor roofvissen

Blokhutboot visvakantie 

Een Blokhutboot boek je voor een weekend of midweek. Dit geeft je een paar dagen de tijd om te genieten van de rust en de natuur. En natuurlijk ook om op je gemak een hengeltje uit te gooien op de beste visplekken. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur begint je visvakantie vanaf één van de 4 opstaplocaties.

Vissen Biesbosch
Onze opstaplocatie de Biesbosch staat bekend om de prachtige viswateren en visstekken. Niet voor niets is vissen in de Biesbosch zo populair. Om hier te mogen vissen moet je in het bezit zijn van een vispas (net als bij onze andere locaties). Deze is ook verkrijgbaar in de winkel van Hengelsport Zaltbommel. Hier vind je vissoorten zoals baarsen, brasems, karpers, snoeken, snoekbaarzen, meervallen, voorns en windes.  

Vissen Linge
De Linge staat bekend als visrijk water. Een ideale opstaplocatie om te vissen op de vele voorns, brasems, blieken, windes en roofblei. 

Vissen Gouden Ham
Wanneer je wilt vissen in de Gouden Ham kom je ongeveer dezelfde vissen tegen als op de Maas. Denk hierbij aan vissoorten zoals roofblei, winde, voorn, brasem, baars, snoekbaars en snoek.

Vissen Bommelerwaard 
Met name de wateren rondom de Bommelerwaard zitten vol met de meest uiteenlopende vissoorten. De Bommelerwaard zit bomvol met karpers, brasems, zeelt en nog veel meer. Daarom is deze opstaplocatie geliefd voor internationale liefhebbers voor een visvakantie.

Alles wat je ook maar nodig hebt voor het vissen op de Maas en Waal kun je vinden bij Hengelsport Zaltbommel.


Hengelsport zaltbommel visvakantie met de Blokhutboot

Vissen op de beste plekken

Zoals Hengelsport Zaltbommel aangeeft kom je met de Blokhutboot op plaatsen waar je anders niet komt. Ervaar de rust en stilte vanaf je eigen blokhut. Terwijl je vist, kun je tegelijkertijd genieten van dieren zoals bevers, ijsvogeltjes, herten en lepelaars.  

Wanneer je aan het varen bent zijn er een aantal plekken die vooral geliefd zijn voor vissers. Plan tijdens je visvakantie een stop in de Lithse Ham, de Zandmeren, de Afgedamde Maas, het Esmeer en de Neswaarden. 


Geniet samen van de ultieme Blokhutboot Visvakantie


Kun je niet wachten om op visvakantie te gaan? Bekijk de beschikbaarheid voor de 4 opstaplocaties.

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!