GEEN VAARBEWIJS NODIG

4 VAARGEBIEDEN

MIDDEN IN DE NATUUR

DE MOOISTE ROUTES

Kanoën op de Korne

Leuke kanoroute vanaf Geldermalsen

Geldermalsen is de laatste plaats van het vaargebied waar je mag komen met de blokhutboot. De haven heeft een passantensteiger, maar een stukje verderop voorbij de brug mag je ook aanleggen aan de dagsteiger. Net voorbij de dagsteiger vind je nog een aanlegplaats in de natuur. Van daaruit kun je prima opstappen op je kano of SUP voor een mooi tochtje naar Oranjestad Buren! Je kunt er ook naar toe wandelen, het is ongeveer 2,5 km wandelen of kanoën. Onderweg kom je veel vogels tegen: watervogels als fuuten en zwanen en als je geluk hebt een ijsvogeltje.

Buren
Het pittoreske Buren ligt verscholen aan de Korne, een zijriviertje van de Linge. Dit vestingstadje heeft een rijke geschiedenis, waarin een belangrijke rol is weggelegd voor de Oranjes. Niet alleen trouwde Willem van Oranje er in 1551 met Anna van Egmont, maar vandaag de dag zijn koning Willem-Alexander en koningin Maxima nog altijd graaf en gravin van Buren. Het stadje heeft nog veel meer te bieden, je kunt er mooi wandelen, direct aan het water een terrasje pakken bij Della Contessa en in het stadje vind je diverse gezellige restaurants en een ruime keuze aan unieke winkeltjes.

In Geldermalsen vindt je in de buurt haven ook een supermarkt. Wil je een hapje eten dan is het nieuwe Restaurant Locals leuk, het unieke pand volgt de sierlijke vormen van De Linge waaraan het is gelegen. en werkt met het mooiste en lekkerste wat de Betuwe te bieden heeft.

Locaties

Selecteer een of meerdere locaties

Locaties
Startdatum

Kies je begin datum

Kies wanneer je wilt vertrekken

Vertekken is altijd op een vrijdag of een maandag. We verhuren per midweek, weekend of week.

Gewenste duur

Kies hoelang je wilt gaan

Kies je gewenste duur

Stel een vraag