dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Reviews

Karl en Anita Peters via email
Dank voor de goede zorgen en tips, voor onze Midweek met de Blokhutboot. Het was een hele leuke ervaring, vooral het vrije kamperen in de natuur beviel ons buitengewoon goed. De techniek en het concept van de Blokhutboot maakt dit alles heel confortabel mogelijk. De plaats (kleine ingang Vissershang) om bevers te spotten was perfect, om halfzes ’s morgens hoorden we knagen en even later kwam één van de bevers langs gezwommen. IJsvogels te kust en te keur, het leukste moment dat er eentje naast me kwam zitten op de reling. Kortom beslist leuk om nog een keer te doen.

Miranda Hoving via facebook
We zijn weer thuis na een heerlijke midweek op een blokhutboot. Wat was het fijn!! Genoten van ons huisje op het water, we hadden prachtig weer en daardoor was buiten sturen op het terras van de boot ook goed te doen! De Biesbosch is echt een mooi en uitgestrekt gebied! Soms toeristisch druk en op sommige plekken heb je de natuur voor je alleen, rust! In zowel de natuur, als in havens aan de Maas overnacht. Leuke reacties op de blokhutboot! We gaan dit zeker vaker doen!

Leila Beek via facebook
Wat een geweldig concept! We hebben zojuist met ons gezin een erg leuke midweek gehad. Helaas was het erg koud, nat en vies weer. De heenreis over de Maas was met regen en hagel een heel avontuur maar de Biesbosch is prachtig. De blokhutboot is van alle gemakken voorzien, het idee niets of niemand anders nodig te hebben is heerlijk. Een ware belevenis!

Jolanda Huberts via facebook
Een prachtig weekend op de blokhutboot gehad! Wat is Nederland, de Biesbosch, mooi vanaf het water. We hebben genoten, het weer was dan ook prachtig. De boot is goed voor 4 personen. Basisuitrusting voldoende. Lage kunststof stoelen voelen wat gammel aan, hogere inklapbare stoelen een stuk steviger. Bedden zijn prima, ook de tafel/bank omgebouwd tot bed is lang genoeg voor ons!
Terugvaren tegen de stroom in met wind tegen, was een lange tocht, viel wat tegen. Maar het gemak en plezier van de blokhutboot is echt een aanrader!

Remco Elmers via facebook
Heerlijke week karper vissen achter de boeg op de blokhutboot. Geweldige ervaring om met de blokhutboot stekken af te gaan op het schitterende water van de biesbosch. Top idee zo een blokhutboot.
1 min puntje hij mag wel ietsjes harder varen, biesbosch is 5 uur varen maar als je net als wij wind tegen hebt dan sta je bijna stil

Fenneke Biemond-Buikhuizen via facebook
Genoten afgelopen paasweekend. Zeker een aanrader! Alles netjes schoon en goed geregeld. Je hoeft geen ervaren kapitein te zijn om hier mee te varen. Wij hadden totaal geen ervaring maar is zo simpel te bedienen allemaal dat iedereen deze boot kan besturen. Dat je overal in de Biesbosh kan en mag aanleggen is echt top!! Wij gaan nog een keer!

Linda Spaargaren via facebook
Fantastische boot en service. Je kan heel wat kanten op varen Den Bosch, Biesbosch etc. Boot is zeer verzorgd en makkelijk te besturen

Bianca van der Hurk- de Wit via facebook
Ondanks het wat mindere week een heerlijk weekend gehad, luxe kamperen op een boot. Jim bedankt voor je goede zorgen. Echt een aanrader.

Patricia Vd Lem Zagema via facebook
Vandaag terug gekomen van een midweek varen met de blokhutboot. zo zeg, ik zeg doen. Het is een ervaring maar je moet het eens in je leven gedaan hebben. We hebben niet het beste weer gehad maar wat hebben we genoten. Zelfs met hond, ze heeft een wereld tijd gehad. Wij gaan zeker weer. Groetjes fam VD Lem

Henk Lourens via facebook
N weekje op stap in je 'eigen' blokhut... Op n boot dan wel te verstaan. Voorzien van alle gemakken die je nodig hebt, heerlijk n weekje varen op de Maas. Aanleggen op prachtige strandjes, of n nachtje heerlijk midden in de natuur van de Bieschbos ijsvogeltjes zien. Wij hebben er veel plezier van gehad!

Peter de Ruiter via facebook
Ondanks het slechte weer hebben wij onwijs genoten van deze prachtige boten. Wat zijn ze goed gebouwd, degelijk en betrouwbaar en kunnen deze boten en vorm van vakantie vieren of even lekker onthaasten aan iedereen aanraden want het is echt super. Ook de complimenten van de verzorging en afhandeling van het gehuurde. We komen zeker weer terug! Elleke & Peter

Hans van Bemmel via facebook
Een super avontuurlijke en nieuwe ervaring. Wat hebben we een week lang genoten. Aanrader voor een vakantie in eigen land. Enorm leuke reacties vanaf het water en ook in de havens. We gaan zeker nog een keer op herhaling.

Marlies Jager via facebook
Ondanks het mindere weer hebben we een super ervaring gehad met de blokhutboot. Het is zeker de moeite waard om in alle rust te varen door de brabantse biesbosch en omliggende dorpjes langs de maas te verkennen!! Het is absoluut een geweldige machine! Houd je van varen, natuur en rust dan is dit absoluut de juiste vakantie!

Robin Bakker via facebook
Weekje mee op reis geweest.....Echt geweldig zo'n blokhut. Genieten van de natuur met alle gemakken.....echt een aanrader en voor herhaling vatbaar. En de klantvriendelijkheid van de eigenaar is grote klasse.

Kenzo Disveld via facebook
Relaxen op het water, rust, ruimte, vrijheid, wat wilt een mens nog meer ?

Inge Cruijsen via facebook
Luxe kamperen op het water! Echt een aanrader voor een relaxt weekendje weg in de natuur.

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!