dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Heerewaardensestraat 24
6624KK Heerewaarden

Kantoor: 0487 573 350
Glenn: 06 42 199 171
Inge: 06 48 474 288
Kees: 06 53 102 907
E-mail: info@blokhutboot.nl

Blokhutboot kopen

Wil je een blokhutboot kopen? Kom meer te weten over het kopen van een blokhutboot op deze pagina.
 

Over Blokhutboot

Blokhutboot is bootverhuur, maar dan nét even anders. We hebben locaties in de Biesbosch, aan de Maas en aan de Linge. Met een blokhutboot ontdek je deze prachtige natuurgebieden op een écht unieke manier. De blokhutboot, de naam zegt het eigenlijk al, is een blokhut op een boot. Dit geheel nieuwe concept is uniek in Nederland. Aan boord is alles wat je nodig hebt voor een geweldig weekend, midweek of weekje weg. Iedereen vanaf 18 jaar mag een blokhutboot besturen en een vaarbewijs is niet nodig. Al meer dan 1000 vriendengroepen en families hebben samen genoten van een Blokhutboot-vakantie."


Blokhutboot kopen

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om een blokhutboot te kopen of te verhuren onder een franchiseovereenkomst. Neem contact met ons op via onderstaande knop om voor meer informatie over de mogelijkheden.
 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!