dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Blokhutboot kopen

Wil je een blokhutboot kopen? Kom meer te weten over het kopen van een blokhutboot op deze pagina.
 

Over Blokhutboot

Blokhutboot is bootverhuur, maar dan nét even anders. We hebben locaties in de Biesbosch, In de Bommelerwaard, de Gouden Ham en aan de Linge. Met een blokhutboot ontdek je deze prachtige natuurgebieden op een écht unieke manier. De blokhutboot, de naam zegt het eigenlijk al, is een blokhut op een boot. Dit geheel nieuwe concept is uniek in Nederland. Aan boord is alles wat je nodig hebt voor een geweldig weekend, midweek of weekje weg. Iedereen vanaf 18 jaar mag een blokhutboot besturen en een vaarbewijs is niet nodig. Al meer dan 1000 vriendengroepen en families hebben samen genoten van een Blokhutboot-vakantie."


Blokhutboot kopen

De blokhutboot die verhuurd wordt is in de huidige vorm niet te koop.
We hebben naast het verhuurbedrijf ook een scheepswerf en we kunnen wel een andere soort blokhutboot, of een varend woonschip voor u ontwerpen en bouwen. Kijk op www.euroshipservices.nl.
Neem contact met ons op via onderstaande knop om voor meer informatie over de mogelijkheden.
 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!