dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Bijzonder overnachten op het water bij De Gouden Ham

Hou je van gezelligheid met vrienden en familie in je vakantie of heb je liever rust en ontspanning? Het kan allemaal op en rond het water van de Gouden Ham in je eigen Blokhutboot. Vakantie vieren op het water zorgt voor fijne momenten waar je nog lang van nageniet.

Beschikbaarheid de Gouden Ham               Boek een Blokhutboot

 

Over recreatiegebied de Gouden Ham

De Gouden Ham ligt in het Land van Maas en Waal, tussen Appeltern en Maasbommel. Het waterrijke recreatiegebied is ontstaan door zandwinning en heeft een open verbinding naar de Maas. Op de drie groene schiereilanden vind je een mix van gezellige recreatie en rustige natuur.

Geniet van waterrecreatie bij de Gouden Ham | Blokhutboot

Op het schiereiland Strand Maaslanden vind je de opstaplocatie van Blokhutboot. Vanaf deze centraal gelegen locatie helpen de medewerkers van Riverside je aan boord van je gehuurde Blokhutboot en krijg je tekst en uitleg over het varen door recreatiegebied de Gouden Ham. Uiteraard kun je er ook terecht voor advies over de mooiste plekjes om aan te leggen en alle bezienswaardigheden.

Het gezellige strandpaviljoen van Riverside heeft een sfeervol terras aan het water en je kan er tal van leuke (outdoor)activiteiten doen. 

Tip: bestel hier ook alvast je verse broodjes voor de volgende ochtend! Naast het paviljoen ligt het mooie lange zwemstrand van de Gouden Ham. Hier kun je naar hartenlust zwemmen, zonnen en met zand spelen. Zo heb je het vakantiegevoel al te pakken voordat je aan boord gaat van je Blokhutboot!

Bekijk vaargebied de Gouden Ham  

Waarom een Blokhutboot overnachting op de Gouden Ham

 • Wildlife spotten: zie jij de bevers?
 • Dé hotspot van het Land van Maas en Waal: Moeke Mooren
 • Veelzijdig waterrecreatiegebied
 • Ultiem vakantiegevoel op de schiereilanden met 700 meter lang zandstrand 
 • Overdag waterpret, 's avonds lekker uit eten
 • Ontdek het leuke dorp en oude ruïne van Batenburg
   

Bijzonder overnachten op de Gouden Ham

​De natuur rondom de Gouden Ham is verrassend mooi. Zo laat een bijzondere overnachting op een Blokhutboot je een andere kant zien van de Gouden Ham. Je kunt met de Blokhutboot eenvoudig langs strandjes en eilandjes aanmeren en daar overnachten in de natuur. Vanaf het water zijn diverse bijzondere dieren te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van bevers, ijsvogeltjes of lepelaars. In het gebied grazen ook wilde koeien en paarden. Natuurgebied de Moringerwaarden is een prachtig deel van de Gouden Ham waar je kunt wandelen, maar nog leuker is het om de natuur per kano of sup van dichtbij te ontdekken. In alle jaargetijden is het er magisch mooi!

Wil je liever wat meer faciliteiten in de buurt? Denk dan aan een bijzondere overnachtingen aan een van de natuur steigers of in een van de jachthavens. Combineer je dagje varen eens met een bezoek aan Hanzestad Maasbommel of ga lekker uit eten. Geniet van de vele terrasjes aan de waterkant, of maak een leuke wandeling langs de oever van de Maas. Je hoeft hier nooit ver te varen om iets te beleven.

Vaargebied De Gouden Ham heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie op en rond het water. Vergeet de tijd, niks moet, van alles kan!


Blokhutboot overnachting bij de Gouden Ham
Kanoen vanaf je eigen Blokhutboot bij de Gouden Ham


Praktische Blokhutboot informatie voor de Gouden Ham

Kun je niet wachten om bijzonder te overnachten op een Blokhutboot? Dit is de beste manier om al het moois van de Gouden Ham te ontdekken. Misschien heb nog een paar vragen. We geven je alvast een paar tips waar je op moet letten bij het huren van een Blokhutboot. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
 
 • Een Blokhutboot heeft slaapplekken voor 4 personen. Neem een luchtbed of matrasje mee wanneer je met 6 personen bijzonder wilt overnachten op de Gouden Ham
 • Je hebt geen vaarbewijs nodig voor onze Blokhutboten
 • Bekijk onze Blokhutboot uitrusting of kijk binnen een van onze Blokhutboten om alvast sfeer te proeven
 • Alle Blokhutboten hebben zwemvesten aan boord en zijn voorzien van een veilige reling. Ideaal voor een unieke vakantie met kinderen
 • Met een verwarmde regendouche aan boord is de Blokhutboot van alle gemakken voorzien
 • Tegen meerprijs mag ook je trouwe viervoeter mee aan boord
   
Boek een bijzondere overnachting op een Blokhutboot
 

Onze aangemeerde Blokhutboten bij De Gouden Ham

Na het varen op de Blokhutboot genieten op het terras bij De Gouden Ham


Ontdek de bijzondere plekjes op de Gouden Ham met een Blokhutboot 

Wil je nog meer informatie over deze top Blokhutboot locatie? Bekijk dan de onderstaande links:

Landvanmaasenwaal.nl
Rivierenland.nl - Bommelerwaard
Rivierenland.nl - Land van Maas en Waal
Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland
De Tuinen van Appeltern
Bowlen bij Moeke Mooren

Boek een Blokhutboot  

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!