dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Natuurhuisje aan het water: overnacht op de mooiste plekjes

« terug naar het overzicht
13 september 2023

Overnacht op de mooiste plekjes

Een natuurhuisje aan het water is ideaal voor mensen die zich even terug willen trekken van alle drukte en hectiek. De gekozen locatie is vaak perfect om te genieten aan het water en om heerlijke wandelingen te maken. Het enige wat jammer is van een huisje aan het water, is dat je heel je vakantie vastzit aan één locatie met hetzelfde uitzicht.

Een Blokhutboot is een natuurhuisje óp het water. Niet alleen is iedere blokhut voorzien van alle gemakken, je bepaalt zelf waar je overnacht. Vaar naar de mooiste plekjes, geniet van de zonsondergang en wordt relaxed wakker. 

Zoek je de mooiste plekjes om aan te meren? Kijk dan vooral in het Blokhutboot Magazine. Per vaargebied hebben wij al voor je onderzocht wat mooie ligplaatsen en bijzondere locaties zijn. In de vaarkaarten geven we aan welke plekken zeker een bezoekje waard zijn. Bij het boeken van een Blokhutboot avontuur leggen we een papieren versie voor je klaar. Handig om je route uit te stippelen en andere leuke tips op te doen.  

Route kaart Heerewaarden en Lithse Ham

 

Natuurhuisje vol verrassingen


Veel mensen boeken een natuurhuisje vanwege de locatie, maar ook door de rustieke uitstraling. Het Scandinavische gevoel. Het houten interieur en gevelbekleding zorgen dat je je hier meteen thuis voelt. Neem plaats op het ruime dek of neem plaats aan de eettafel (welke je ook kunt ombouwen tot 2 extra slaapplekken). 

Kook je eten rustiek op een kampvuur of in de complete keuken en fris je op in de toiletruimte of onder de verwarmde buitendouche. Een Blokhutboot is een natuurhuisje aan en op het water waar het je aan niks ontbreekt. Ben je benieuwd naar wat je nog meer kan vinden in onze Blokhutboten? In deze video maak je kennis met de Blokhutboot.
 

Blokhutboot voor dé ultieme vakantie aan en op het water

Zocht je een natuurhuisje aan het water, maar ben je er nu van overtuigd dat je eigenlijk zocht naar een Blokhutboot? Bekijk dan snel de beschikbaarheid van onze 4 opstaplocaties. Gun jezelf om een weekend, midweek of week af te schakelen in de natuur. 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!