dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Bijzonder overnachten in Nederland

« terug naar het overzicht
24 juli 2023

Reisjevrij.nl over Blokhutboot 

"Een uniek concept in Nederland: de Blokhutboot! Deze fijne blokhut (compleet met keuken, toilet en douche) is van alle gemakken voorzien en is op een boot geplaatst, die iedereen vanaf 18 jaar mag besturen (ook zonder vaarbewijs!). Er is plek voor 4 tot 5 personen en huisdieren zijn ook toegestaan. Hoe leuk is het om van plek naar plek te varen, en daarbij alles gemakkelijk bij de hand te hebben. Meer aan midden in de natuur voor een bijzondere overnachting, of zoek juist de gezelligheid op in één van de dorpjes of jachthaventjes."

Ben je benieuwd naar de ervaring van Reisjevrij? Je leest er alles over in ons blog: Reisjevrij.nl over hun Blokhutboot ervaring

Een blokhut op het water; dat is pas bijzonder overnachten

Die ene camping heb je ondertussen wel gezien en een all-inclusive resort is niet jouw ding. Je wilt iets anders dan een standaard overnachting. Niet voor niets is Reisjevrij.nl zo enthousiast over onze unieke Blokhutboten. Een overnachting waarbij je dé ultieme vrijheid ervaart en echt even afschakelt van alle hectiek.  

Misschien heb je ze al eens voorbij zien varen. De bijzondere blokhutjes op het water. Blokhutboot is een uniek concept in Nederland. Zo hoef je helemaal niet ver te reizen om jezelf in Scandinavische sferen te wanen. Laat je verrassen door hoe mooi Nederland is.  

En waar je slaapt, dat bepaal je zelf. Slaap in het comfortabele tweepersoonsbed, in een tentje aan de oever of hang een hangmat aan het dek en slaap onder de sterren. 

De natuur was nog nooit zo dichtbij

Met een Blokhutboot kom je op plekjes waar je anders niet komt. Neem een pauze van alle hectiek en prikkels. Ervaar de stilte en rust van het varen over de kabbelende riviertjes en het geluid van uiteenlopende diersoorten. 

Het zal je verbazen hoe mooi Nederland is. Zo geniet je in het najaar van alle mooie herfstkleuren en in de zomer van alle planten en bloemen die in bloei staan. Het is een feestje om op je eigen tempo langs de prachtige landschappen te varen. De gratis meegeleverde tweepersoons kano zorgt dat je oog in oog staat met de dieren en de natuur.

Reisjevrij ging op Blokhutboot avontuur

Prikkel je zintuigen met een bijzondere overnachting op een Blokhutboot

Na een paar bijzondere overnachtingen op een Blokhutboot is een standaard hotelkamer nooit meer hetzelfde. De geur van de verschillende planten en bloemen, het geluid van fluitende vogeltjes in de vroege ochtend en de onbeperkte vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, is moeilijk te overtreffen. 

Je verlangt naar het avontuur van het ontdekken van nieuwe plekken. Daarom kies je voor een bijzondere overnachting. Dus waar wacht je nog op? Geen betere manier om het gevoel uit te leggen dan door het zelf te ervaren. Ontdek hoe een Blokhutboot vakantie alle zintuigen prikkelt. Van welke opstaplocatie begin jij jouw avontuur?

Ontdek de 4 verschillende opstaplocaties

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!