dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Visvakantie op een blokhutboot

Ben je aan het kijken voor een visvakantie in Nederland? Maar heb je geen zin in een overnachting in een tentje? Boek dan nu een Blokhutboot op een van onze vier mooie locaties, De Biesbosch, De Bommelerwaard, De Linge of de Gouden Ham. 

Vis vanuit een Blokhutboot die voorzien is van alle gemakken, zoals 4 slaapplaatsen, uitgebreide keuken, toilet en een verwarmde buitendouche.


Bekijk de beschikbaarheid

vissen Nationale sport visserij vissen vanaf de Blokhutboot


Visvakantie vanaf een Blokhutboot

Een Blokhutboot is echt een blokhut op een boot. Wij zijn ook trots dat we de enige in Nederland zijn die dit unieke concept op 4 locaties aanbiedt. Ben je 18 jaar en ouder? Dan mag ook jij (vaarbewijsvrij) de Blokhutboot besturen.  

Wanneer je op visvakantie moet je vaak behoorlijk wat spullen meenemen. Niet alleen om je kans op een goede vangst te vergroten, maar om er tegelijkertijd comfortabel bij te zitten. Daarom is een Blokhutboot perfect voor een ultieme visvakantie. 

Iedere blokhut heeft een ruim dek waar je al je visspullen makkelijk kwijt kunt. Daarnaast is er meer dan voldoende ruimte voor het uitgooien van je hengel. In de keuken, uitgerust met koelkast en fornuis, maak je tussendoor je lunch en een lekkere maaltijd klaar. Je frist jezelf op in de verwarmde buitendouche en maakt gebruik van de afgesloten toiletruimte. Na een lange en succesvolle dag neem je jouw welverdiende rust in het bed.  

Kijk ook eens binnen in de Blokhutboot voor een sfeerimpressie.


Karpervissen in de Biesbosch met de Blokhutboot


Visvakantie met hond

Zoek je een visvakantie met hond? Op een Blokhutboot is ook je trouwe viervoeter van harte welkom. Geef dit aan bij het reserveren. Voor huisdieren rekenen we per boor € 25 extra schoonmaakkosten. 
 

Vissen, varen en vakantie vieren

Met een Blokhutboot vaar je zelf naar de mooiste visplekken. Dat geeft je het voordeel dat je op plaatsen vist waar je anders niet komt. Zo kom je op de mooiste plekjes en vergroot je je kansen op een goede vangst.   

Op een Blokhutboot krijg je echt een vakantiegevoel. Vissen kan varend of stilstaand vanaf het dek. Leg de boot makkelijk aan met de hulp van de spudpalen. Meer aan op rustige strandjes waar je naast vissen ook lekker kunt zwemmen of in de avond een vuurtje maakt of kunt BBQ-en. Dat zorgt pas voor hét ultieme vakantiegevoel.

Vissen op de Blokhutboot met alle gemakken bij de hand


Vissen in het Nederlandse riviergebied

De Nederlandse riviergebieden zitten vol aan witvis en roofvis. Door de altijd aanwezige stroming zijn de vissen in deze rivieren sterker dan hun soortgenoten in stilstaand water. Dat maakt riviervissen een belevenis. Vissen waarbij je rekening houdt met de stroming, scheepvaart en soms met vissen die groter en sterker zijn dan jijzelf. Wie weet heb je geluk en vang je een meerval tot wel 3 meter lang!

Iedere opstaplocatie grenst aan visrijke wateren. Zo ben je aan het juiste adres voor het vangen van uiteenlopende vissoorten. Denk aan soorten zoals de karper, brasem, snoek, snoekbaars, baars en roofblei. 

Vanaf iedere opstaplocatie vaar je snel of meteen de rivier op. Wil je zeker iets vangen? Leg de Blokhutboot aan tegen de stroming in of in de opening van rivierplassen of havens.

Beste momenten om vissen te vangen in de Biesbosch vanaf de Blokhutboot


Vispas verplicht

Wanneer je op Blokhutboot visvakantie gaat, is de kleine vispas verplicht. Ben je lid van een hengelsportvereniging? Dan heb je vaak al een vispas. 
 

Vissen Biesbosch

Het nationaal park De Biesbosch is een beschermd Nederlands natuurgebied en bestaat uit een rivierdelta met verschillende eilanden en kreken. De regio staat bekend als het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. 

Trek jezelf helemaal terug en geniet van de natuur en de visrijke wateren. Vissen in de Biesbosch is zo populair omdat je hier de meest uiteenlopende vissoorten vindt. Het gebied staat zelfs bekend als de beste roofviswateren van de wereld! Deze vishotspot mag dan ook zeker niet op je lijstje ontbreken. 

Vaar naar de beste visstekken met de Blokhutboot


Hengelsport Zaltbommel

Het juiste vismateriaal maakt het verschil tussen geen of een goede vangst. Hengelsport Zaltbommel bestaat uit een team van (rivier) vissers en weten als geen ander hoe je het beste vis vangt op de Maas. Hun voorraad omvat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle visvakantie. Of je nu specifiek karpers of snoeken wilt vangen, ze helpen je graag op weg. 
 

Boek een onvergetelijke ervaring op en aan het water

Stop met het vissen aan de oever en ontdek de vrijheid van een visvakantie aan en op het water.

Bekijk de beschikbaarheid voor de 4 opstaplocaties
 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!