dutch english deutsch
Boek nu uw avontuur

Blokhutboot.nl
Heerewaardensestraat 24
6624KK Heerewaarden

Glenn: 06 42 199 171
Kees: 06 53 102 907
E-mail: info@blokhutboot.nl

Visvakantie in een blokhut

U bent aan het kijken voor een visvakantie in Nederland? Geen zin in een overnachting in een tentje? Boek dan nu een Blokhutboot! U kunt vissen vanuit uw boot en heerlijk slapen op een matras, hoeveel luxe wil u hebben?

De Blokhutboot, de naam zegt het eigenlijk al, een blokhut op een boot. Dit geheel nieuwe concept is uniek in Nederland. Wij hebben reeds vier jaar een Blokhutboot in de verhuur en hebben voor het seizoen van 2015 vijf nieuwe, verbeterde, Blokhutboten beschikbaar. De Blokhutboot is geschikt voor jong en oud, en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden! U heeft geen vaarbewijs of andere papieren nodig!

De Blokhutboot is zo ingericht dat u met 4 tot 5 personen aan boord kunt verblijven en overnachten. Zo is er onder andere een tweepersoonsbed, een dubbele bank welke om te bouwen is tot 2 slaapplaatsen, een keuken en een aparte toiletruimte. Onze Blokhutboten staan garant voor plezier met het hele gezin!

In de vaargebieden waar we onze blokhutboten verhuren is een verscheidenheid aan vissen te vangen. Vissen die u veel tegenkomt zijn onder andere karper, brasem, snoek, snoekbaars, baars en roofblei. Naast vissen is er ook de mogelijkheid dat u ander wild tegenkomt zoals bevers, buizert, vossen, herten en ijsvogels.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!