dutch english deutsch
Boek nu uw avontuur

Blokhutboot.nl
Heerewaardensestraat 24
6624KK Heerewaarden

Glenn: 06 42 199 171
Kees: 06 53 102 907
E-mail: info@blokhutboot.nl

Rivier de Linge

Sinds april 2018 is het mogelijk om een Blokhutboot te huren bij de rivier de Linge. Met een Blokhutboot kun je op een écht unieke manier dit prachtige gebied ontdekken.
 
Blokhutboot huren Linge
 

Over de Lingestreek


Met een lengte van maar liefst 108 kilometer is de Linge een van de langste rivieren in Nederland. De Linge begint bij Doornenburg bij Duitsland en mondt uit in de Merwede. Alleen de laatste 40 kilometer is bevaarbaar voor kleine boten. Langs de Linge vind je talrijke historische dorpen en steden en erg mooie natuur.

 
Blokhutboot huren Linge


 
Voor een groot deel is de Linge een beschermd natuurgebied. De streek valt onder de Natura 2000, een Europees netwerk van beschermde natuurgebieden. Het prachtige gebied rondom de Linge staat volop in het teken van rivieren. Je vind er veel wandel, fiets- en vaarroutes door zowel natte als droge gebieden met prachtige uiterwaarden en vergezichten over fruitboomgaarden en griendbossen.

De Blokhutboten in de Lingestreek worden verhuurd door Hotel aan de Linge, een hotel en restaurant gelegen op een prachtige plek aan de Linge. Voor meer informatie over Hotel aan de Linge kun je terecht op de website van Hotel aan de Linge.
 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Bekijk tarieven

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!