dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Heerewaardensestraat 24
6624KK Heerewaarden

Kantoor: 0487 573 350
Glenn: 06 42 199 171
Inge: 06 48 474 288
Kees: 06 53 102 907
E-mail: info@blokhutboot.nl

Rivier de Linge

De Lingestreek in Gelderland is een prachtige regio. Sinds april 2018 is het mogelijk om een blokhutboot te huren bij de rivier de Linge. Met een blokhutboot kun je op een écht unieke manier dit prachtige gebied ontdekken.  Boek een blokhutboot  
Blokhutboot huren Linge

Over de Lingestreek

Met een lengte van maar liefst 108 kilometer is de Linge een van de langste rivieren in Nederland. De Linge begint bij Doornenburg bij Duitsland en mondt uit in de Merwede. Alleen de laatste 40 kilometer is bevaarbaar voor kleine boten. Langs de Linge vind je talrijke historische dorpen en steden en erg mooie natuur.
 
Blokhutboot huren Linge

Voor een groot deel is de Linge een beschermd natuurgebied. De streek valt onder de Natura 2000, een Europees netwerk van beschermde natuurgebieden. Het prachtige gebied rondom de Linge staat volop in het teken van rivieren. Je vind er veel wandel, fiets- en vaarroutes door zowel natte als droge gebieden met prachtige uiterwaarden en vergezichten over fruitboomgaarden en griendbossen.


Bekijk de beschikbaarheid van de blokhutboten op Blokhutboot-locatie Linge via onderstaande knop.
   Boek een blokhutboot  

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!