dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Reserveren

Locatie: Bommelerwaard

Meer informatie over Bommelerwaard
Bommelerwaard
De Bommelerwaard (Heerewaarden)
 • Een veelzijdige locatie​
 • ​Veel natuur en haventjes ​zoals vestigingstad Heusden
 • ​​Kampvuur maken & barbecueën 
 • ​Ideaal voor familie & vrienden!

In het dorpje Heerewaarden aan de maas bevind zich onze thuishaven, deze locatie ligt in het prachtige Bommelerwaard op de grens van het land van Maas en Waal. Je vaart binnen 15 minuten naar de mooie recreatieplassen daar vind je strandjes waar je kampvuur kan maken. De grind en zandplassen zijn de ideale omgeving om te zwemmen, kanovaren en te vissen. Wil je wat verder varen? Bezoek dan de oude vestingstad Heusden waar je midden in het centrum aanmeert. Je kunt zelfs helemaal naar de Biesbosch varen, de heen weg zal zo'n 6 uur duren. 

Locatie: Biesbosch

Meer informatie over Biesbosch
Biesbosch
De Biesbosch (Waspik)
 • De natuur was nog nooit zó dichtbij!
 • ​Mooie kano en vaarroutes
 • ​​Weinig restaurants en havens in de buurt
Nationaal park de Brabantse Biesbosch is misschien wel het mooiste waterrijke natuurgebied van Nederland. Vanaf de opstaplocatie in Waspik vaart je met een uurtje direct de Biesbosch in. Daar aangekomen heb je talloze routes die je kunt afvaren. De perfecte locatie voor de natuurliefhebber en/of vogelaar! 
LET OP! de Biesbosch is beschermd natuurgebied, open vuur is daar streng verboden, je kunt in de Biesbosch geen kampvuur maken! En in verband met brandgevaar mag uitsluitend een barbecue, vuurkorf of vuurschaal gebruikt worden die op pootjes staat, minstens 40 cm vrij van de grond en zorgen voor afdoende bodembeschermde maatregelen. 

Locatie: De Gouden Ham

Meer informatie over De Gouden Ham
De Gouden Ham
De Gouden Ham (Maasbommel)
 • Veelzijdig natuurgebied
 • Natuursteigers met horeca in de buurt
 • Geen eb en vloed
 • ​​Ideaal voor stellen, gezinnen en vrienden

  Het vaargebied de Gouden Ham ligt in Gelderland en je vertrekt vanuit het hart van het gebied in Maasbommel. Al varend met de blokhutboot ontdek je op je eigen tempo het veelzeidige gebied De Gouden Ham.  Met de meegeleverde kano of SUP peddel je door natuurgebied de Moringerwaarden om watervogels te spotten of de bijzondere brandrode runderen te bekijken die hier grazen. Na een fijne dag op het water leg je aan een van de (natuur)steigers om vlak bij een terrasje te pakken of lekker uit eten te gaan. Als je wat verder wilt varen vaar je vanuit Maasbommel de Maas over door Gelderland en Brabant en kun je nog bij 3 grote natuurplassen aanmeren De Oude maas bij Lith, de natuurplas bij Alphen of in de Loonse Waard bij Niftrik voor een unieke overnachting midden in de natuur! Daar kun je ook perfect Bbqen aan de kant en op sommige plaatsen mag je zelfs kampvuur maken. 

Locatie: Linge

Meer informatie over Linge
Linge
Rivier de Linge (Arkel)
 • Natuur en cultuur in een!
 • ​Route langs prachtige stadjes en dorpjes
 • ​​Rustige rivier, weinig beroepsvaart en geen getij
De Lingestreek en Midden Betuwe is een prachtig gebied waarin de rivier de Linge centraal staat. Langs de Linge vind je mooie natuur. Zoals griendbossen, drasmoeras en rietkragen en natuurlijk ook moderne boomgaarden. De streek wordt tenslotte niet voor niets “de fruitschuur” van Nederland genoemd. Let op! De rivier de Linge is voor een groot deel beschermd natuurgebied, open vuur is daar streng verboden, je kunt daar geen kampvuur maken! En in verband met brandgevaar mag uitsluitend een barbecue gebruikt worden die op pootjes staat, minstens 40 cm vrij van de grond.

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!