dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Reserveren

Locatie: Bommelerwaard

Meer informatie over Bommelerwaard
Bommelerwaard
De Bommelerwaard (Heerewaarden)
 • Een veelzijdige locatie​
 • ​Veel natuur en haventjes ​zoals vestigingstad Heusden
 • ​​Kampvuur maken & barbecueën 
 • ​Ideaal voor familie & vrienden!

In het dorpje Heerewaarden aan de maas bevind zich onze thuishaven, deze locatie ligt in het prachtige Bommelerwaard op de grens van het land van Maas en Waal. Je vaart binnen 15 minuten naar de mooie recreatieplassen daar vind je strandjes waar je kampvuur kan maken. De grind en zandplassen zijn de ideale omgeving om te zwemmen, kanovaren en te vissen. Wil je wat verder varen? Bezoek dan de oude vestingstad Heusden waar je midden in het centrum aanmeert. Je kunt zelfs helemaal naar de Biesbosch varen, de heen weg zal zo'n 6 uur duren. 

Locatie: Biesbosch

Meer informatie over Biesbosch
Biesbosch
De Biesbosch (Waspik)
 • De natuur was nog nooit zó dichtbij!
 • ​Mooie kano en vaarroutes
 • ​​Ideaal voor natuurliefhebbers!

Nationaal park de Brabantse Biesbosch is misschien wel het mooiste waterrijke natuurgebied van Nederland. Vanaf de opstaplocatie in Waspik vaart je met een uurtje direct de Biesbosch in. Daar aangekomen heb je talloze routes die je kunt afvaren. De perfecte locatie voor de natuurliefhebber en/of vogelaar! 
LET OP! de Biesbosch is beschermd natuurgebied, open vuur is daar streng verboden, je kunt in de Biesbosch geen kampvuur maken! En in verband met brandgevaar mag uitsluitend een barbecue, vuurkorf of vuurschaal gebruikt worden die op pootjes staat, minstens 40 cm vrij van de grond en zorgen voor afdoende bodembeschermde maatregelen. 

Locatie: De Gouden Ham

Meer informatie over De Gouden Ham
De Gouden Ham
De Gouden Ham (Appeltern)
 • Veelzijdig natuurgebied
 • Natuursteigers met horeca in de buurt
 • Geen eb en vloed
 • ​​Ideaal voor stellen, gezinnen en vrienden
   
De opstaplocatie de Gouden Ham is een veelzijdig waterrijkgebied in Het Land van Maas en Waal.
Deze locatie is gelegen tussen de dorpskernen van Appeltern en Maasbommel. Het totale gebied bestaat grotendeels uit water met een open verbinding naar de Maas. Er zijn drie schiereilanden en een natuurgebied aan de rand. Geniet van de vele terrasjes aan de waterkant, of wandel een keer de leuke struinwandeling op de oever. 
Als je de Gouden Ham zelf hebt uitgevaren kunt de maas op naar diverse natuurplassen, waar je ochtend wakker wordt met dieren zoals, koeien, paarden en veel vogels om je heen. Ideaal om met de kano of sup een tocht te maken. Bbqen aan de kant en op sommige plaatsen mag je zelfs kampvuur maken. 

Locatie: Linge

Meer informatie over Linge
Linge
Rivier de Linge (Arkel)
 • Natuur en cultuur in een!
 • ​Route langs prachtige stadjes en dorpjes
 • ​​Rustige rivier, weinig beroepsvaart en geen getij
De Lingestreek en Midden Betuwe is een prachtig gebied waarin de rivier de Linge centraal staat. Langs de Linge vind je mooie natuur. Zoals griendbossen, drasmoeras en rietkragen en natuurlijk ook moderne boomgaarden. De streek wordt tenslotte niet voor niets “de fruitschuur” van Nederland genoemd. Let op! De rivier de Linge is voor een groot deel beschermd natuurgebied, open vuur is daar streng verboden, je kunt daar geen kampvuur maken! En in verband met brandgevaar mag uitsluitend een barbecue gebruikt worden die op pootjes staat, minstens 40 cm vrij van de grond.

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!