dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Vaargebied

Beleef échte avonturen!
Water is onlosmakelijk verbonden met de Bommelerwaard, het wordt niet voor niets een ‘eiland tussen de rivieren’ genoemd! De invloed van het water is hier overal merkbaar. Langs de Maas werd voorheen veel zand en grind gewonnen. De diepe, door mensenhanden gevormde plassen in het Rivierengebied zijn overblijfselen van die grind- en zandwinning. Vandaag de dag zijn de gaten vooral in gebruik door watersporters.
 
In de zand- en grindgaten langs de Maas is het heerlijke zwemwater ideaal voor gezinnen met kinderen! De zandstranden en de oevers zijn uitermate geschikt om aan te meren voor een BBQ met familie en vrienden en marshmallows op het kampvuur tot diep in de nacht. In de prachtige natuur kom je vanzelf los van de alledaagse hectiek. Hier zie je de zon in het water zakken en kwetteren de vogels je ‘s ochtends weer wakker! Het rivierengebied van Heerewaarden tot en met Heusden is een veelzijdig gebied met mogelijkheden voor jong en oud!

Bekijk het vaargebiedBekijk de beschikbaarheid

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!