dutch english deutsch
Boek nu je avontuur

Wachtlijst Stel een vraag

Algemeen


De Blokhutboot, de naam zegt het eigenlijk al, is een blokhut op een boot. Dit geheel nieuwe concept is uniek in Nederland. Wij zijn de enige in Nederland die dit unieke concept op meerdere locaties aanbieden! De Blokhutboot is geschikt voor jong en oud, en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden!
U heeft geen vaarbewijs of andere papieren nodig.

4 tot 6 Personen

De Blokhutboot is zo ingericht dat u met 4 tot 6 personen aan boord kunt verblijven en overnachten. Zo is er onder andere een tweepersoonsbed, plus een dubbele bank welke om te bouwen is tot 2 slaapplaatsen verder is er ruimte voor één of twee personen om op de grond op een meegebracht luchtbedje te slapen. Natuurlijk is er een complete keuken en een aparte toiletruimte aanwezig. Onze Blokhutboten staan garant voor plezier met het hele gezin!
Lees meer over de uitrusting.
 

Overnachten Midden In De Natuur!

Met de Blokhutboot kunt u overal waar u maar wilt aanmeren en overnachten. Midden in de natuur, in een leuk stadshaventje of aan een mooi afgelegen strandje. Al onze locatie's hebben hun eigen charme wat betreft de natuur, kijk bij de verschillende locatie's op de pagina welke het meest bij je past. Met onze Blokhutboten kunt u dit gebied op een unieke manier ontdekken en ervaren. Nog nooit was de natuur zo dichtbij! Bekijk hier de verschillende locaties en reserveer direct voor een onvergetelijk avontuur.Boek een midweek, weekend of week
Wij verhuren de Blokhutboten uitsluitend per midweek, weekend of week, je kunt de boot niet huren voor een dag. De wisseldagen zijn altijd op vrijdag en maandag 
Weekend: Vertrek in de middag volgens tijdschema tot maandagmorgen 10.00 uur.
Midweek: Vertrek in de middag volgens tijdschema tot vrijdagmorgen 10.00 uur.
Week: Vertrek in de middag op vrijdag of maandag volgens tijdschema
tot en met maandag of vrijdagmorgen 10:00.


Opstaptijd en terugkomst
10 dagen voor vertrek krijgt u een specifieke opstaptijd toegestuurd via de mail, dit zal altijd in de middag zijn in de ochtend zijn we nog bezig met het klaar maken van de boten.
Kunt u er niet zijn op de desbetreffende tijd, kunt u dit zelf aanpassen via deze mail.
Wilt u eerder terug komen? Geef dit dan aan bij vertrek of bel de contactpersoon van de opstaplocatie. Ontstaan uit ervaring
De Blokhutboot is niet zomaar een 'schuurtje' op een boot, maar is geboren uit ervaring. Letterlijk opgegroeid op en aan het water, en tussen de 'bootjes' kwam ineens de vraag 'wat heb je nou eigenlijk echt nodig om van het water en de natuur te genieten?'. Al snel kwamen we tot de conclusie dat 'Jacht details' zoals een hoogglans glimmende romp, een prachtige teakhouten betimmering en teakhouten dekken geen noodzakelijke items zijn. Het antwoord was vooral 'ruimte', 'contact met het water en de omgeving', 'onderhoudsvrij' en 'gebruiksgemak'. Al snel was het concept geboren: De Blokhutboot. Veel bruikbare binnen- en buitenruimte door het 'vierkante' ontwerp, contact met het water door de vrij lage romp en gebruiksvriendelijk door haar eenvoud. In 2011 werd het 'prototype' gebouwd op de jachtwerf van mijn ouders. Het eerste seizoen hebben we zelf veel gebruik gemaakt van de Blokhutboot. Zelfs senior liet zijn eigen schip liggen en verkoos de Blokhutboot boven de luxe die hij gewend was. Na het eerste seizoen volgde een aantal jaren waarin werd verhuurd, met louter positieve reacties tot gevolg. Dit heeft ons doen besluiten het concept verder door te ontwikkelen en de Blokhutboot nóg beter te maken. Het huidige model, waar er momenteel 17 van worden verhuurd, is wat ons betreft echt de ideale boot om optimaal van de natuur te genieten!

Bekijk hier de beschikbaarheid van de boten en reserveer direct!

Wil jij iemand blij maken met een uniek cadeau?
eef dan een Blokhutboot Cadeaubon! 
Meer informatie? Stuur dan een mail naar info@blokhutboot.nl.

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!