dutch english deutsch
Boek nu je avontuur

Wachtlijst Stel een vraag

Blokhutboot is 100% coronaproof

De blokhutboot heeft zich afgelopen 2 corona jaren altijd bewezen als echte coronaproof vakantie.
Zelfs tijdens de strenge lockdown vorig jaar hebben al onze boten gewoon gevaren veilig in je eigen Blokhutbootbubbel. Met de huidige maatregelen lijkt een vliegvakantie ook komend seizoen weer onmogelijk, gelukkig is er in Nederland ook nog voldoende te ontdekken. 

Nergens zo vrij als in de natuur
Wij zien binnen de regelgeving geen bezwaren om niet te kunnen gaan varen, sterker nog het water en de natuur is een risicovrij gebied en je komt praktisch niemand tegen. Als je voldoende boodschappen meeneemt hoef je niet van de boot af, je kunt in de natuur overnachten en je hoeft verder met niemand in contact te komen, het is dan op de boot en in de natuur net zo veilig als thuis. 

Op zoek naar een coronaproof vakantie met je gezin, partner of klein ​gezelschap?
De Blokhutboot is hier erg geschikt voor. Enkel voor grote vriendengroepen zijn er tijdelijk beperkingen. Het ziet er naar uit dat wij ook komend seizoen geen of weinig hinder zullen hebben van de maatregelen. Je kunt dus gerust je blokhutbootvakantie boeken. Mochten er toch dusdanige maatregelen komen waardoor we niet mogen varen en uw vakantie niet door kan gaan krijg je een voucher om later nog eens te boeken. 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!