dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Romantisch overnachten voor twee

« terug naar het overzicht
4 oktober 2023


Verras je geliefde 


Het hoeft natuurlijk niet eens per se Valentijnsdag te zijn om je geliefde te verrassen met iets leuks. Romantisch overnachten op een Blokhutboot is ook leuk om zomaar samen te gaan doen zonder dat er een bijzondere reden achter zit. De Blokhutboot is geheel uitgerust om er een fijn weekend, midweek of week door te brengen. 

Het tweepersoonsbed, de gezellige zitjes en de douch op het achterdek zorgen ervoor dat je geen moment van de boot af hoeft als je dat zou willen. Daarnaast zit er ook een keukentje in de Blokhutboot, waarin je lekker samen kan gaan koken. Vervelen zul je je niet zo snel doen, er is genoeg te zien namelijk. Zo zijn er bevers in de buurt, zwanen, genoeg vissen en andere dieren zoals Schotse Hooglanders. Misschien spot je zelfs een IJsvogeltje. Maak je overnachting nog romantischer


In de ochtend word je wakker gemaakt door de eerste zonnestralen die door de gordijnen tevoorschijn komen. Hierna maak je lekker een ontbijt in de keuken en eet je dit op je eigen terras op. Tijdens het ontbijten hoor je de vogels zingen en start je langzaam je dag. Om de dag door te komen kun je ontspannen gaan varen, samen je hengel uitgooien, een kanotocht varen of verschillende dieren spotten. 

Dan is het avond, je gaat BBQ'en om hierna nog lekker bij een kampvuurtje te zitten om tot slot de prachtige zonsondergang te zien. Vervolgens is het alweer tijd om te gaan slapen, maar vergeet niet om eerst nog even naar de stralende sterren lucht te kijken. 

Borrelen in avond op Blokhutboot
 


Een overnachting om nooit te vergeten


Of het nu heerlijk zomers weer is, waardoor je lekker kunt zwemmen en kanoën. Of als het echt herfstweer is waarin de blaadjes vallen en je knus door de regen kunt varen. Romantisch overnachten doe je bij Blokhutboot. 

Dus wil jij je geliefde graag verrassen? Reserveer dan maar snel. 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!