dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Blokhutboot vakantieherinneringen maken en bewaren

« terug naar het overzicht
25 september 2023

Vakantieherinneringen


Vroeger was het heel normaal om met een wegwerpfototoestel te lopen, foto’s te maken en ontwikkelen om vervolgens in een fotoboek te plakken. De kans is groot dat er nog een aantal van deze boeken bij je ouders thuis liggen. Wanneer je wilt pak je het boek erbij en komen al die geweldige vakantieherinneringen naar boven. 

Tegenwoordig gaat het net even anders. We maken honderden foto’s met onze smartphone en vervolgens doen we er niets mee. Met een beetje pech gaan je waardevolle vakantieherinneringen verloren. Zonde! Er zijn namelijk verschillende manieren om deze herinneringen te maken en bewaren. Zo blik je jarenlang terug op die ene onvergetelijke Blokhutboot vakantie. 


Maak een (digitaal) fotoboek

Wil je graag een fotoboek maken van je Blokhutboot avontuur maar schiet het er bij in? De truc is om in dezelfde week na je vakantie nog een digitaal fotoboek te maken of om de mooiste vakantieherinneringen af te drukken. Voor slechts een paar cent per foto druk je ze al af. Schuif ze in een fotomapje om hier wanneer je wilt op terug te kijken. 

De kans is groot dat je op een Blokhutboot een foto maakt die er echt uitspringt. Druk deze dan af op canvas en hang deze blikvanger op in huis. Een mooie manier om op je onvergetelijke Blokhutboot avontuur terug te kijken. 



Verzamel souvenirs 


Wil je liever offline blijven tijdens je Blokhutboot avontuur en op een andere manier je vakantieherinneringen bewaren? Verzamel dan souvenirs en berg deze bijvoorbeeld op in een herinneringendoos. Denk aan de papieren versie van het Blokhutboot magazine, een mooie steen die je vond tijdens het aanmeren of een leuk aandenken welke je kocht in dat ene leuke winkeltje op de vaarroute. 

Het is ook leuk om tickets, brochures en andere documenten te bewaren om terug te kijken op je vakantie. Naast de herinneringendoos kun je er ook voor kiezen om hier een collage van te maken. Hang deze op in huis en laat je voor toekomstige reizen inspireren.


Maak nieuwe vakantieherinneringen


Met al die vakantieherinneringen kun je misschien niet wachten tot het volgende avontuur. Blokhutboot heeft 4 verschillende opstaplocaties. Ieder vaargebied is uniek op zijn eigen manier. Ontdek het zelf en boek vandaag nog een Blokhutboot vakantie. 

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!