dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Blokhutboot huren voor een onvergetelijke herfstvakantie

« terug naar het overzicht
20 september 2023

Huur een Blokhutboot en ontdek de magie van de herfst


Het is een echte aanrader om in de herfstvakantie een Blokhutboot te huren. Niet alleen omdat je de kans hebt op een heerlijke nazomer, maar ook omdat er iets magisch gebeurt bij alle opstaplocaties. Al varend over Nederlands mooiste rivieren geniet je vanaf het dek van de prachtige herfstkleuren. De geel, rood en oranjetinten dansen over het water. 

Heb je eerder een Blokhutboot gehuurd in de zomer? Dan valt het je misschien wel op dat er meer in de natuur verandert dan alleen het blad aan de bomen. De routine van alle dieren is aan het veranderen. Ze zijn zich allemaal langzaamaan aan het voorbereiden op de komst van de winter. Met een beetje geluk zie je zelfs de trekvogels voorbij komen. Dat blijft altijd prachtig om te zien.


Zonsondergang bij het water

Heerlijk opwarmen bij een sfeervol kampvuur


Wanneer je een Blokhutboot huurt in de herfstvakantie, dan kun je alle kanten op. Waar je overdag van een heerlijk zonnetje geniet, merk je dat het in de avond wat sneller afkoelt. 

Onze tip: Meer aan op een prachtige plek en maak een kampvuur. Kijk van tevoren wel even in het
Blokhutboot Magazine of een kampvuur op die locatie is toegestaan. Niks is zo fijn als jezelf na een dag varen op een koele herfstavond op te warmen, liedjes te zingen en marshmellows te roosteren. Geloof ons deze activiteit is leuk voor jong en oud.

Kampvuur met marshmallows aan het water

Maak een herfstwandeling


Wil je een Blokhutboot huren met kinderen? Stippel dan een route uit voor het maken van een herfstwandeling. Voeg er een spelelement aan toe met een zoektocht naar bepaalde dier en plantensoorten. 

In ons magazine geven we aan waar je mooie wandelroutes vindt. Al wandelend geniet je van het knisperende geluid van bladeren onder je schoenen en spot je verschillende soorten paddenstoelen. Ook leuk om daarna in een van de gezellige dorpjes te stoppen voor een drankje met wat lekkers. 
Blokhutboot huren in de herfstvakantie

Zoek je een mooie plek waar je nog even kunt nazomeren? Waar je niet plaatsgebonden bent en genoeg kunt doen en ondernemen? Een Blokhutboot huren maakt je herfstvakantie onvergetelijk. Je bepaalt zelf waar je aanmeert en wat je uitzicht is. Onze Blokhutboten zijn makkelijk en vaarbewijsvrij te sturen. Kijk snel naar onze
4 prachtige opstaplocaties en ​huur vandaag nog een Blokhutboot.

Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!