dutch english deutsch
Boek nu je avontuur
Wachtlijst Stel een vraag

Blogs

Romantisch overnachten voor twee
Heb je samen iets te vieren? Een 20-jarig huwelijk, een Valentijns cadeautje of zomaar omdat jij en je geliefde iets speciaals willen doen samen. Waar kun je nu beter romantisch overnachten dan op een Blokhutboot in de Biesbosch of bij de Gouden Ham. Midden in de natuur samen over het kabbelende water tot rust komen en met de mooiste zonsopgang wakker worden. Hoe romantisch klinkt dat? 

Lees snel verder waarom een romantische overnachting op een Blokhutboot zeker op jouw lijstje moet staan en welke opstapplaatsen er nog meer zijn. 


Blokhutboot vakantieherinneringen maken en bewaren
We kijken allemaal uit naar onze vakanties. Een vakantie is namelijk hét moment om echt even tot rust te komen. Je gaat op avontuur waarbij je nieuwe plekken ontdekt en de mooiste herinneringen maakt met je partner, familie of vrienden. We geven tips over hoe je alle mooie vakantieherinneringen maakt en vastlegt om nog jaren op terug te kijken.


Blokhutboot huren voor een onvergetelijke herfstvakantie
Veel mensen kiezen er jaarlijks voor om heerlijk dicht bij huis in eigen land op vakantie te gaan. Ideaal wanneer je liever geen uren in de auto of in het vliegtuig zit. Helaas was het niet de beste zomer ooit. Met een hoop regen is je zomervakantie misschien wel letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. Gelukkig genieten we al een aantal jaren van een heerlijke nazomer. Dus waarom een heel jaar wachten als je een Blokhutboot kunt huren voor een onvergetelijke herfstvakantie?


Natuurhuisje aan het water: overnacht op de mooiste plekjes
Het is vroeg in de ochtend. In plaats van dat vervelende geluid van je wekker, hoor je de natuur ontwaken. Niks is zo ontspannend als de wind die ritselt door de bladeren, het kabbelende water en het geluid van de meest uiteenlopende vogelsoorten. Wie wil er nu niet op deze manier wakker worden? 

Blokhutboot is onze unieke variant van een natuurhuisje aan het water. Want zeg nou zelf, een natuurhuisje op het water biedt veel meer mogelijkheden. Met een Blokhutboot overnacht je op de mooiste plekjes in Nederland. Je hebt het roer in handen voor een onvergetelijke vakantie. 


5 Must try tips voor avontuurlijk overnachten op een Blokhutboot
Met een Blokhutboot weet je één ding zeker: je gaat uniek en avontuurlijk overnachten. Je bepaalt zelf hoe avontuurlijk je het maakt. Misschien vind je het overnachten in een blokhut al avontuurlijk genoeg. Wil je meer? Blijf dan vooral verder lezen. In dit blog geven we je 5 must try tips voor echt avontuurlijk overnachten. Zo weet je zeker dat je alles uit je vakantie haalt. Onze tips zijn geschikt voor jong en oud.


Ga op een actieve vakantie met het gezin
Op wat voor een soort vakantie ga jij het liefst met je gezin? Ontspannen of juist actief? Een vakantie is hét moment om tijd vrij te maken voor elkaar en samen leuke activiteiten te doen. Denk aan zwemmen, met de kano op pad of een wandeling door de prachtige natuur. 

Met een Blokhutboot heb je alles bij de hand voor een actieve vakantie met het gezin. Zelf wanneer je tussendoor toch een beetje wilt ontspannen. Wil je het beste van twee werelden? Lees dan snel verder.


5 Tips voor dé ultieme visvakantie
Vissen haalt je even weg uit je dagelijkse sleur en iedere dag staat in het teken van jouw passie. De perfecte visvakantie is dan ook iets waar je echt naar uitkijkt. In alle rust en stilte focus jij je op de beste vangst. Nu nog de perfecte locatie bereiken en dan is je visvakantie echt compleet. 


Bijzonder overnachten in Nederland
Steeds meer mensen zoeken een belevenis in plaats van een standaard overnachting. Bij een bijzondere overnachting komt meer kijken dan een comfortabel bed en een schone kamer. Het is onderdeel van een onvergetelijke belevenis. We zijn trots dat Blokhutboot niet ontbreekt in het lijstje van Reisjevrij.nl voor bijzonder slapen in Nederland.


Reisjevrij.nl over hun Blokhutboot ervaring
De liefde voor reizen en avontuur is hoe Reisjevrij.nl is ontstaan. Ondertussen zijn ze uitgeroeid tot hét platform voor reizigers die zoeken naar praktische tips van échte reizigers. Dat ze voor de prachtige natuur, uiteenlopende diersoorten en de mooiste zonsondergangen niet ver hoeven te reizen, daar kwamen ze op onze Blokhutboot achter. Hun avontuur begon vanaf de Gouden Ham. Ontdek hoe zij het Blokhutboot avontuur hebben ervaren.


Hengelsport Zaltbommel is fan van Blokhutboot
Genieten van de natuur en de kans vergroten om vissen te vangen? Met de Blokhutboot boek je dé ideale visvakantie. Vaar naar de beste plekjes en gooi je vanaf het dek je hengel uit. Hengelsport Zaltbommel is fan. Ze beschrijven dat varen en vissen vanaf de Blokhutboot een unieke en avontuurlijke ervaring is. En daar zijn we het helemaal mee eens!


Mee met Lee ging op avontuur met onze unieke Blokhutboten
Leanne van Mee met Lee gaat voor jou op ontdekkingsreis om je op weg te helpen bij het plannen van jouw volgende reis, weekendje weg of uitje. Wij vonden het daarom ook super leuk om haar en haar vriend welkom te heten op onze Blokhutboot. Hoe ze het hebben ervaren? Dat lees je hier.


Blokhutboot huren

Huur nu een blokhutboot voor een onvergetelijke ervaring op het water!
Boek nu

Geniet van de natuur

Wordt wakker op een prachtige locatie omgeven door rust en ruimte. Hoor de vogeltjes fluiten, de bevers knagen en zie hoe tientallen watervogels hun eten bij elkaar vissen. De natuur was nog nooit zó dichtbij!